• head_banner_01

nyheder

Et varmt tillykke og succes for installation af CLM-udstyr i Dubai

1
2

I december sidste år blev hele udstyret sendt til Dubai, snart ankom CLM eftersalgsteamet til kundens sted for installation.Efter næsten en måneds installation, afprøvning og indkøring blev udstyret med succes betjent i Dubai denne måned!

Vaskefabrikken betjener hovedsageligt store stjernehoteller i Dubai med en daglig vaskekapacitet på 50 tons.På grund af den stigende vaskemængde og store daglige energiforbrug søger kunderne mere energibesparende og stabilt vaskeudstyr.

 

Efter benchmarking valgte kunden endelig CLM.Med et sæt tunnelskiver, et sæt gasopvarmetstrygelinjer for brystet,og to sæt håndklædemapper, eftersalgsingeniører og softwareingeniører udførte udstyrsfejlfinding på stedet og programredigering i henhold til kundernes behov.Efter vellykket installation og drift gav kunderne stor ros til vores produkter!

 

 

4
3

Sammenlignet med udstyr fra det europæiske mærke, der bruges samtidigt, er CLM gasopvarmet udstyr mere effektivt, idet det fuldt ud bruger varmeenergi med mindre forbrug.Håndklædemappen er overlegen med hensyn til pænheden ved foldning, nem betjening og enhedsoutput.Supreme!

At realisere målene om energibesparelse, forbrugsreduktion og øget output pr. indbygger.Kunde i Dubai gav udtryk for, at de ville vælge CLM som deres langsigtede partner i fremtiden.

I fremtiden vil CLM altid være forpligtet til at levere mere avanceret og avanceret smart vaskeudstyr til globale kunder.


Indlægstid: 25-jan-2024